2401/50664

Tenderë me Flamuj të Kuq

Të gjitha informacionet dhe tenderët janë nga sistemi i prokurimit publik

e-Prokurimi

Data e nënshkrimit

Operatori Ekonomik

Çmimi i kontratës

Autoriteti Kontraktues

Flamujt e kuq


Flamujt e Kuq Tenderi Autoriteti Kontraktues Operatori Ekonomik Data e nënshkrimit Çmimi i kontratës

Afatet kohore

Ndërtimi i rezervarit të ujit në piken Kufitare në Stançiç- Komuna e Gjilanit- Ri Tender
651-19-8619-5-2-1
KUVENDI KOMUNAL- GJILAN N/A
N/A
N/A N/A

Afatet kohore

Shërbimet e transportit me autobus per nevojat e klubeve sportive dhe njesive tjera të Komunës
657-17-2708-2-2-1
KUVENDI KOMUNAL VITI N.T."VITIA TRANS"
600246616
2017-07-24 8453 €

Afatet kohore

Furnizim me matrial shpenzuës për mbrojtjen nga Covid-19
617-20-7935-1-2-1
KUVENDI KOMUNAL " INFINITT " SH.P.K.
601614177
2020-12-17 47735 €

Afatet kohore

Mbikqyrja e projekteve LOT I - Revidimi dhe mbikqyrja e projektit Ndertimi i skemes se furnizimit me uje ne Ferizaj. (Fabrika e ujit). LOT II - Mbikqyrja e projektit Bashkimi i Qytetit .
(LOT II - Mbikqyrja e projektit Bashkimi i qytetit .)
656-18-8046-2-2-1
KOMUNA FERIZAJ N/A
N/A
N/A N/A

Afatet kohore

Transporti i nxenesve ne relacionet sipas Lot. 1 - 35 - Ri tender
(Lot1 Transporti i nxënësve në fshatin Strofc nga Lagja Aliu, Hasani, Jashari, Isufi dhe Ademi në SHFMU,,Liria''në Strofc dhe anasjelltas)
VU644-18-2250-2-2-1
"KOMUNA E VUSHTRRISË" N/A
N/A
N/A N/A

Afatet kohore

FURNIZIM ME PIJE PËR NEVOJA TË UNIVERISTETIT TE GJAKOVES “FEHMI AGANI”
97800-18-5883-1-3-6
UNIVERSITETI I GJAKOVËS "FEHMI AGANI" N.T.P. " A& B Market "
600297198
2018-10-15 1906 €

Afatet kohore

Çmimi i kontratës është shumë afër vlerës së parashikuar

Izgradnja i opremanje decjeg igralista u selima Ranilug i Ropotovo
661-17-4823-5-2-1
KOMUNA RANILLUG IZMORNIK D.O.O.
810328056
2017-11-20 13770 €

Afatet kohore

Çmimi i kontratës është shumë afër vlerës së parashikuar

“Furnizim me pijata gota lugë njëpërdorimëshe folije”
701-21-1617-1-3-6
QENDRA KLINIKE UNIVERSITARE E KOSOVES " Teknika " SH.P.K.
810133116
2021-04-20 9435 €

Afatet kohore

Çmimi i kontratës është shumë afër vlerës së parashikuar

Izrada potpornog zida i sanacija dela ulice Cara Dušana
646-18-8729-5-2-1
KUVENDI KOMUNAL Radule Stevic B.I.
811123760
2018-12-03 16619 €

Afatet kohore

FURNIZIM ME KABINET TË INFORMATIKËS PËR SHKOLLËN FILLORE ASIM VOKSHI NË PANORC TË KOMUNËS SË MALISHEVËS
62500-19-8913-1-2-1
KUVENDI KOMUNAL MALISHEVE N/A
N/A
N/A N/A

Afatet kohore

Renovimi ne ndertesat qeveritare AAK, MKK, ASK dhe Kryeministri
202-19-4433-5-3-6
MINISTRIA E ADMINISTRATËS PUBLIKE N.N.P. " PROING "
600315057
2019-07-17 3531 €

Afatet kohore

Nabavka dackih ranceva i školskog pribora za Osnovne škole u Severnoj Mitrovici
647-18-6722-1-2-1
OP\u0160TINA SEVERNA MITROVICA "MITROLAND" D.O.O.
810134726
2018-10-08 16000 €

Afatet kohore

Mirëmbajtja dhe servisimi i nxemjes qëndrore në QKMF dhe njësit e saj
73350-18-7954-2-3-6
QENDRA KRYESORE E MJEKSISE FAMILJARE N.SH. T. " Expert "
600329587
2018-11-19 1825 €

Afatet kohore

LOT 1 Izrada projekata za potrebe Opstine Ranilug LOT 2 Nadzor projekata za potrebe Opstine Ranilug
(Izrada projekata za potrebe Opstine Ranilug)
661-17-673-2-2-1
KOMUNA RANILLUG N.N. " Infra - Plus "
600074158
2017-04-17 3411 €

Afatet kohore

Çmimi i kontratës është më i lartë se vlera e parashikuar

Ritender-Punëte ventilimit në objektin e patologjisë dhe Neonatologjise si dhe punët renovuese në repartin e Pediatrise
70010-19-9151-5-2-1
SPITALI REGJIONAL - PRIZREN " EJONA " SH.P.K.
810089913
2019-12-23 36084 €

Afatet kohore

“Furnizim me paisje të kuzhinës”-IP’Albiona Asllani”Shtime
617-20-7653-1-2-1
KUVENDI KOMUNAL N/A
N/A
N/A N/A

Afatet kohore

Cišcenje reke Ibar i pritoka na teritoriji opštine Zubin Potok
645-18-5089-5-2-1
KUVENDI KOMUNAL - ZUBIN POTOK N/A
N/A
N/A N/A

Afatet kohore

Furnizim me pelet
658-19-8033-1-2-1
KOMUNA PARTESH N/A
N/A
N/A N/A

Afatet kohore

‘”Shërbime të përkthimit të raporteve dhe dokumenteve tjera në të dy gjuhet Serrbe dhe Angleze për Zyrës Kombëtare të Auditimit’”
302-20-11-2-2-1
ZYRA E AUDITORIT TË PËRGJITHSHËM N/A
N/A
N/A N/A

Afatet kohore

Ndarja e zyrave brenda hapësirës së MASHT-it
208 Udheheqesi-18-6671-5-3-6
MINISTRIA E ARSIMIT " IDEOR CONSTRUCTION " SH.P.K.
810063743
2018-10-18 2666 €

20 / 2401

Rangimi i indikatorëve në bazë të numrit të Flamujve të Kuq

Çmimi i kontratës është shumë afër vlerës së parashikuar

1194

Çmimi i kontratës është më i lartë se vlera e parashikuar

715

Afatet kohore

448

Tender me poentim të çmimit

94

Vetëm një ofertues në procedurë të hapur

17

Procedurë e negociuar pa publikim të njoftimit për kontratë

12

Çmimi i kontratës është për 40% më i ulët se vlera e parashikuar

2

Fituesi i kontratës është në listë të zezë

0

Tenderi është me çmim jonormalisht të ulët

0
TOP 10
Autoritete Kontraktuese me
më së shumti Flamuj të Kuq
1KUVENDI KOMUNAL | 213
2KORPORATA ENERGJETIKE E KOSOVES sh.a. | 148
3QENDRA KLINIKE UNIVERSITARE E KOSOVES | 84
4KUVENDI KOMUNAL I PRIZRENIT | 68
5KOMUNA SUHAREKË | 61
6KUVENDI I KOMUNES SE PRISHTINES | 60
7" Trepça -Ndërrmarrje në Administrim të AKP " | 57
8KUVENDI KOMUNAL I KLINËS | 51
9KOMUNA E ISTOGUT | 50
10MINISTRIA E ADMINISTRATËS PUBLIKE | 49
TOP 10
Tenderët me më së shumti
Flamuj të Kuq
1 3609 Mirëmbajtja e paisjeve kunder zjarrit në Objektin e Komunës dhe Insitucioneve tjera Komunale.. | 3
2 7304 Mirëmbajtja dhe servisimi i sistemit te ngrohjes qendrore për GJ.TH. Mitrovicë me degët e saj në Rexhionin e Mitrovices ! | 3
3 736 Renovimi dhe dizajnimi i Ndertesa Qeveritare Lot 1-Ritender | 2
4 4713 SHPURJA E PUSIT PËR SHKOLLËN FILLORE HILMI HOTI NË FSHATIN CARRALLUKË | 2
5 7307 Pastrimi i automjeteve për administratën komunale dhe QKMF-në | 2
6 12951 Ndërtimi i kanalizimit fekal në qytet dhe fshatra | 2
7 4877 PAISJA E PUNETORISE SE MAKINERISE ME MJETE PERKATESE-MITHAT FRASHERI-GURRAKOC | 2
8 6490 Furnizim me paisje mjekësore(Automjet për transportin e pacientve me DIALIZË) dhe paisje përcjellse. | 2
9 7352 Furnizim me këmbatisje çeliku | 2
10 8332 Ndertimi i rrjeteve të ujsjellsit. | 2

Kontakt
Clicky